Lägenhet.

Ändrade planer. Fick nycklarna till nya lägenheten idag så nu kör jag igång flyttlasset! Pappa och jag kommer påbörja tapetseringen imorgon. Inom några dagar bor jag på andra sidan stan. Skönt! Eventuellt lite småfestligheter/mys sista april?

Till "N":
Jag tycker definitivt att du ska ta chansen att resa och ta igen dig lite om du känner för det. Men att ge upp helt tycker jag inte. Även om du stöter på motgångar och det känns tungt tycker jag du gör ett fantastiskt jobb. Varva ner lite, ta igen dig och samla krafter men ge inte upp det helt och hållet. Du kanske får en nytändning!

Annars då? Har jobbat idag samt tränat. Gick på gräs för första gången för iår. Eller gräs. En yta som skulle föreställa gräsmatta. Skönare än grus dock. Och på lördag är det seriestart. Festligt.

Nu ska jag fortsätta packa ner lite grejer i flyttlådorna.
Ha det gött!
Adjöken!

Återkomsten.

Så sant. Jag må då säga att det var ett bra tag sen jag skev något här. Jag har helt enkelt haft fullt upp med annat för att mäkta att klottra ner saker här. Vad har då hänt sen sist? Jag har fått jobb. Började gå efter schema nu i måndags så det upptar mycket av min tid. Förutom att jobba ska jag hinna med sluttampen i skolan. Vi är klara med Projektarbetet och det känns riktit skönt. Är det något som vägt tungt så är det just projektarbetet.
Några bilder från rummet då det är iordningställt:
  
 

Fotbollen går också bättre och bättre. Min fot är äntligen hel och jag hoppas jag får fortsäta vara skadefri! För första gången på åtta månader kan jag göra en hel träning utan att ha ont. Mycket uppskattat!

Jag är glad att jag fått jobb. Inom en snar framtid har jag förhoppningsvis MC-kortet avklarat så pengar behövs verkligen. Jag har alltid velat ha MC så varför hålla tillbaka de drömmarna? Varför inte dra till med den gamla klyschan:"Man lever bara en gång"?
I slutet av sommaren blir det förmodligen tågluffning i en månad. Ser verkligen fram emot det då det lär bli en riktig höjdare!

Om en vecka drygt drar flyttkalaset igång. Till veckan ska nya lägeheten tapetseras och göras iordning inför flytten.
Jag kommer flytta in i en etta vid Ljungheden här i Bollnäs. Det finns mycket att se fram emot för tillfället. Det är flytt, student, MC-kort, sommar och allt vad det nu innebär. 

Det blir sängen nu iaf. Måste ladda inför morgondagens jobb och träning.
Godnatt!

Gävle.

Jobbade då natt inatt igen. Återigen två stycken som gått bort där. Natten var ganska hektisk, dock tycker jag det är skönare att jobba natt än dag. Inte lika stressigt och pengarna är bättre. Man blir trött iallfall! Kom hem sju imorse och la mig i soffan och sov, min gode vän Robert hade ockuperat sängen. Tre timmar senare väcker Robert mig. Tydligen skulle vi till Statoil och äta frukost (?). Så blev det med den sömnen. Efter nån French Hot Dog på Statoil bar det av till Gävle. Var meningen att det skulle bli en del shopping. Det blev ingen shopping alls i princip. Bio blev det dock. "300" sågs och jag måste säga att den var riktigt bra. Riktigt, riktigt skön rulle.

Nu blir det en liten löprunda för att senare varva ner med nån film och sova. Har en del timmar att ta igen.
Imorgon blir det grillning, mys och partaj med grabbarna. Ser fram emot det!

Påsklov.

Dagarna i studion förflöt utan större missöden. Ska mastra demon på tisdag sen är allt klart.
Måste säga att jag är ganska nöjd med resultatet.

Några bilder:
   


Vad händer annars på påsklovet? Har ett kul nattpass idag. Sen jobbar jag några till dagar framöver.
På söndag blir det grillat kött, bärs och mys. Alltid välkommet!
Till veckan bär det av upp till Skellefteå. Det är vad jag planerat iaf. Sen tillkommer och försvinner saker säkerligen.

Orkar inte skriva något mer nu. Tänker dra mig ut och ta en liten löprunda.
Adjö!


Trött.

Jobbade då natt inatt. Är riktigt trött idag. Var på ett äldreboende i Bollnäs. Var med om två dödsfall. Människan och människokroppen är fascinerande, och skrämmande. Ena stunden är man levande och andra studen ligger man där orörlig och blek. Dock var det fint båda gångerna och allt gick lugnt till.
Förutom det var natten lugn. Låg och småsov för det mesta. Kom hem klockan sju imorse. Trodde jag skulle få sova ut. Tji fick då jag. Efter tre timmars sömn ringer en jävla telefonförsäljare. Det var ganska svårt att somna om sen så jag blev bara mer och mer irriterad.

Nu är jag dock glad. Ska snart lägga mig och kika på hockey på TVn sen bär det av upp på byn en sväng.

Swing it!

------

Jag har fått besök av Jehovas Vittnen. Ska jag känna mig närmare Herren Gud nu?