Kväll/natt.

Sitter i mor och fars soffa i Ovanåker. Kikar till och från på TV. Äter lite glass och gotta. En frukt slank visst också ner.
Har sovmorgon imorgon, vilket är otroligt välkommet! Ska då förbereda Halloweenfesten. Har en idé om kostym. Men det säger jag inte här. Har folk förslag får ni gärna dela med er! Tack på förhand.'

Nu, tv igen? Godnatt...

------------

Inte godnatt än. Sitter och (för 100:e gången?) lyssnar igenom Aeons nya alster "Rise to Dominate".
Så otroligt bra skiva! Den blir verkligen dagens Örongodis. Amazing...

Juice är gott...Samtidigt som en banan tuggas sönder och förblir en del av mitt maginnehåll. Gott.

29/10

Återigen en stilla kväll i ett mörkt, höstigt Bollnäs. Ligger i soffan och avnjuter "Boston tea party" på 5:an.
Kvällens tema: Diktatorer. Må då säga att det är fascinerande personer. Häftigt att vara diktator.(?)
Är, som vanligt, sliten. Jobbar alldeles för mycket nu. Kroppen hinner inte återhämta sig. Även om jag inte har ett krävande jobb så känns det. Jobbar, för den som inte vet, på ett gruppboende inom handikappomsorgen här i Bollnäs. Alla de boende har fått för sig att härja och busa så mycket de kan med mig nu innan jag slutar. Självklart är det roligt men...man blir trött. Igår åkte vi igenom en gammal by i Edsbyns omnejd. Mina tankar fördes direkt till barnen i bullerbyn eller liknande. Man skulle allt haft en sommarstuga där. Mysigt.
Hur som helst känns de två veckorna i Egypten allt mer behövande nu!

På lördag blir det party. En lokal i Bollnäs är hyrd och alla kommer klä ut sig. Det kommer bli otroligt kul! Förmodligen.

Ska laga mig lite varm choklad nu. Cheers folks!

Ögongodis: Boston tea party
Örongodis: Hardcore Superstar - Dreamin' in a casket

Trött...

Är ruskigt sliten. Håller på att jobba ihjäl mig nästan. Jag har inte varit ledig på...hur länge som helst. Ska jobba 6 dagar till i sträck nu. Sen får jag vara ledig. Det tar på kroppen och knoppen.

Igår blev det, efter många om och men, utgång. Var tveksam till en början men Emelie och Lina lyckades övertala mig. Tur var väl det för jag fick väldigt trevligt. Träffade massa trevliga busar på tranan så kvällen blev mycket lyckad!
Lika kul var det inte morgonen därpå. Hade helt glömt bort att ställa om klockan till vintertid. Trött, sliten och äcklig som jag var åker jag till jobbet...En timme för tidigt! Pinsamt. Sov dock igen ganska mycket på jobbet. Det får man ibland.


Efter jobbet var jag iväg och tränade en skvätt. Ikväll blir det mycket lugnt! Ska jobba 7 imorgonbitti. Såklart.
En film och lite fina tillbehör att tillfredsställa munnen med kanske vore något?

26/10

Gårkvällen spenderas med Herr Salmela och en påse chips samt en fin film. Det var väldigt trevligt!

Har åtta arbetsdagar kvar innan det bär av utomlands. Kommer nu jobba 10 dagar i sträck så semestern kommer väldigt lägligt. Har sist jag skrev hunnit med en sväng till Skellefteå för att hälsa på Nadja. Som vanligt va det trevligt. På vägen dit träffade jag på Idol-Markus vad-han-nu-heter-i-efternamn. Vi kom in på ämnet musik och gitarrer så vi satt och pratade en liten stund innan det var dags att fortsätta färden. Trevlig snubbe det där.

Den 3:e är det förhoppningsvis partaj. Det är ju trots allt Halloween så några festligheter lär man ju dra till med.

Nu ska det iväg och tränas igen innan det blir en sväng till jobbet.

Nyss vann jag förresten 50.- på en trisslott. Fantastiskt!

Ciao!

På jobbet.

Sitter nu på jobbet. Har jour så jag ska tillbringa natten här uppe på Ren.
Har varit full fart här idag så jag känner mig allt bra mör i kroppen. Tog nyss en dusch som verkligen
piggade upp lite grann. Ganska bra skit på TVn ikväll med. Boston tea party är ju allt en riktig höjdare! Magnifikt.
Idol är ju...Idol. Nog sagt om det. Peter Jidhe är den som ger skiten någorlunda tittarvärde.

Gårkvällen tillbringades hemma hos min kära vän Johan. Det blev lite mys med film, vindruvor, choklad samt té.
Jag har fått lite beröm för att vi drack té? Visst kan man väl vara kille och dricka té tillsammans? Té är gott.
Filmer som avverkades var Beck - I Guds namn och Football factory. Två bra filmer. Sistnämnda borde dock ha varit lite brutalare, blodigare och intensivare för att bli riktigt bra. Engelska fotbollshuliganer är ju oftast roliga...

Ska skriva klart lite nu sen kanske sova. Förhoppningsvis blir det en bra dag imorgon.

Godnatt folk!

Mot varmare klimat.

Efter många om och men är nu äntligen semesterresan bokad! Den 6:e November bär det av till Ras Um el Sid i Sharm el Sheikh. Med ett enklare ord: Egypten. Från början var det tänkt att det skulle bli Thailand. Efter noggrant övervägande valde vi istället Teneriffa. I den vevan blev det lite strul med konton och pengar som skulle överföras. Teneriffaresan blev uppbokad till våran besvikelse. Jag och Pontus började kolla runt efter nya resmål och hittade med förtjusning Sharm el Sheikh i Egypten. Efter mer väntetid på pengar som skulle överföras satt vi och höll tummarna att den skulle finnas kvar en dag till.  Idag 12.00 bokades alltså resan.

November kommer bli intressant. Först resa sen flytt. Ska vara ute ur lägenheten 1 dec. Är det någon som behöver prylar i form av möbler så hör av er. Tänkte göra mig av med säng, soffa bl.a.

Dagen har hittills varit slapp. Pontus kom förbi. Vi beställde mat och kiakde på film. Har för tillfället ont i både huvud och mage. Tror det är en blandning av träningsvärk, dåligt med sömn och mycket jobb. Det löser sig!

Nu ska det duschas och göras iordning sen bär det av till jobbet för att jobba någon timme.

Ha det bra folk! Slänger in lite bilder på vårat resmål.


Onsdagkväll.

Onsdag. Hur summerar man en dag som denna? Det har nog inte hänt så mycket egentligen? Eller har det det? Har det ens funnits en Onsdag 17/10? Jag sov verkligen inte bra inatt. Somnade på soffan. Nadja ringer och väcker mig. Inte alls tråkigt. Desto tråkigare var det att försöka somna igen. Sov kanske tre/fyra timmar. Upp och jobba. Underhållande. På jobbet inträffade en väldigt tragisk men samtidigt mycket vacker incident. Jag grät nästan. Dock är det sekretessbelagt så jag kan inte avslöja något. Men jag blev otroligt glad samtidigt som det var lite bistert.

Precis två veckor kvar på jobbet nu. Blandade känslor angående detta. Jag trivs som fisken i vattnet, men samtidigt längtar jag att få komma iväg. Synd att inte jobbet kunde följa med.
Hur som helst. Efter jobbet åkte jag hem till mor och far i Ovanåker. Kikade på Sverigematchen med fader. Mamma sydde. Passade även på träna lite i gymet. Fick också en resväska av mamma. Tack!

Snart bär det av till Egypten! Närmare bestämt Sharm el Sheikh. Fixar in lite bilder imorgon när allt är fixat.

Andra blogginlägget på lika många dagar. Det artar sig! Säg att jag är duktig.

Nu blir det dock film och sömn. Imorgon är en ny dag med nya äventyr. Mer om det imorgon! Godnatt folk!


---------------

Ni får en festbild som godnattpresent. Eller. Ni får tre.


Pinsamt dålig...

...på att uppdatera denna blogg är jag då utan att ljuga. Det blir helt enkelt inte så att man skriver. Varför är ju den stora frågan och den stora boven i detta bloggdrama är utan tvekan jag. Annars vore det ju knepigt.

Tiden går fort. Vi är redan inne i mitten av oktober. Vikarieperioden går ut sista månadsdagen. Fram tills dess är jag ledig två dagar. Slitsamt men ändå skönt. Har nu även börjat plocka ner lite prylar i flyttlådor inför den 65mil långa flytten norrut. Det ser jag oerhört mycket fram emot. Kommer bli kanon.


Just nu sitter jag här i min ensamhet, lyssnandes på diverse tillfredställande melodier som med dunder och brak attackerar trumhinnorna likt brunstiga älgar går på sina tillhörande under parningsperioden. Ja, nu ska jag inte påstå att jag är vidare insatt i älgar och deras beteenden. Jag försökte mest få till en skapligt jämförelse. Hur vidare bra den var  går ju alltid att diskuteras.
Har, dagen till ära, varit i Gävle med Pontus och inhandlat: En ny kavaj samt ett minneskort till kameran (kan behövas till resan till Teneriffa). "Teneriffa?" tänker ni. Ja, det stämmer. Den fjärde november bär det av med Nadja och Pontus till varmare klimat för två veckors semester och återhämtning. Mysigt!

Nåja, mer om det sen. Gävleresan idag innehöll även ett besök på SF-biografen där matinéföreställningen "Resident Evil: Extinction" avnjöts. Det var allt en fröjd för ögonen. Då jag är såld på både spelen och filmerna hade jag höga förväntningar på filmen, vilka absolut infriades. Tillägg: Film är bäst på bio!


Som avslutning på dagens bloggskrivande lovar jag att uppdatera oftare. Ordet "lova" ska man vara sparsam med tills man vet att mn kan infria förhopningarna man ger på övriga inblandade individer. Likaså gäller med "Jag älskar dig". Man måste mena det. Annars finns det väl ingen större mening med att säga dessa ord?
Hur som helst är jag helt säker på båda orden/meningarna och deras innebörder. Det känns festligt!

Nu värmer jag lite soppa och kryper ner under filten och avnjuter nått avsnitt "Simpsons" innan jag släcker ner kontoret för idag.

Adjö!

------------------------