Nyvaken och sliten.

Igår var en ganska händelserik dag. Mitt på dagen blev det sängköp på Jysk. Efter det fick jag främmande. Det var mamma, pappa, Albin, Sabina och våra goda vänner från Sandviken, Leif och Lena. Det blev kaffe och tårta för hela slanten. När de begett sig hem började ladda för match. Första matchen efter uppehållet. Det var riktigt skönt att komma igång igen, fick krampkänning i slutet. Men så är det ibland, i stridens hetta. Matchen slutade iaf 0-0 vilket var lite småtråkigt.

Efter matchen fick jag besök av min käre vän Emelie. Vi for ner på stan för att kika in Grillnattan. Massa folk, godis, karuseller samt kyckling med potatisallad. Det är väl så det kan sammanfattas? Jag gjorde något jag inte gjort på många, många år. Vi åkte karusell! Två gånger till och med! Tack Emelie för det!

Efter jag tagit mig en kyckling med (fantastiskt lite potatissallad) åkte vi hem till mig där Pek, Seb och Pontus satt och väntade på trappan. Det blev lite mys i lägenheten med film, godis och diverse bus.
När pojkarna bus begav sig hem åkte jag och Emelie ut till en stuga där det var lite småfestligheter.

En relativt händelserik dag alltså. Känner mig tung och trött i kroppen idag. Vi får se vad dagen bjuder på för äventyr. Om solen håller dig framme blir det ev. sol och bad på Orbaden. Nu blir det frukost iaf!

Goddag!

---------------

Fick idag tilbaka mobilen som varit på lagning i typ...en månad? Den fungerade i 2 minuter, sen började den bråka igen. Så fruktansvärt irriterande!

Söndag.

Jahapp...Slutade då nio imorse. Åkte hem och vilade lite. Åkte sen till Ovanåker till moder och fader och alla småsyskon. Kommer spendera natten här. Det har varit en riktigt slapp dag. Har mest legat i soffan. Var ut och sprang en liten, liten vända dock.

Har legat och kikat på "Zodiac". En film som är baserad på verkliga händelser, vilket alltid är lite extra roligt. Det ger det hela lite mer nyans. Filmen går ut på att polisen försöker få tag på "Zodiac", som mördaren kallar sig, då han begår en hel del mord. Filmen utspelar sig mellan typ 1968-1992 (lr nått sånt, minns inte riktigt) men hur den slutar tänker jag dock inte avslöja. Fick de tag på mördaren eller går han lös än idag? Nu känner ni att ni bara måste se filmen va?;) hah! Sevärd var den iaf!


Ska nu ta mig en glass, sen fortsätta dega i soffan!
Godnatt!

----

Föresten! Läste att det kommit snö i mellansverige. Det ger vi tummen ner för va?

På jobbet...

Sitter nu på jobbet. Har jour. Började 8.30 imorse och går av 9 imorgon bitti.
Som vanligt är det lugnt på jobbet. Hoppas det är något bra på TV ikväll så man
får lite underhållning. Sen är jag ledig till onsdag vilket känns riktigt bra.

För tillfället händer det inte så mycket spännande i mitt liv, jag jobbar och tränar
för det mesta. Ni får gärna föreslå äventyr, jag är på!
Igår hade även "Simpsons: The Movie" premiär. Självklart jobbade jag...


---------------------

Nu är alla småsysslor gjorda. Kvällens underhållning här på jobbet består av: Chilinötter,
en Fanta samt något av värde på Televisionen. Imorgon när jag slutat bär det
förmodligen av upp till stugan. Ska även hem till mor och far i Ovanåker.
Jag hade fått en försenad studentpresent som jag måste kika in. Sen står
ju MC:n i deras garage för tillfället så jag måste ju ut en sväng och göra vägarna osäkra!

Nu ska jag sätta mig på balkongen en sväng sen blir det sängen.
Godnatt folk!

Ledig.

Är då ledig idag. Vaknade 12 av postgubben. La mig därefter i soffan och kikade på film och halvsov. Det var skönt.
Efter filmen stoppade jag i mig lite frukost för att sen ta en 40 minuters promenad. Man får inte vara lat inte!

Ikväll blir det träning. Efter det har jag ingen aning vad som händer. Kankse myser med Pek och Seb. Det är ju inte helt fel!

Idag.

Ännu en slö dag på jobbet. Inte så mycket intressant att tillägga här för tillfället. Ska byta tändstift på motorcykeln. Det enda spännande jag får underhålla mig med? Är ledig i två dagar nu vilket är väldigt skönt.
Ligger för tillfället i soffan och kikar på Austin Powers. Känner mig inte alls trött så jag kanske tar mig en filmnatt?

Just nu ser jag fram emot "Simpsons: The Movie" samt "Simpsons: Säsong 10".

Åter till TVn. Natti!

Städning...

Håller just på att städa undan efter diverse festligheter. Det är tråkigt. Det är lätt att slita sig.
Dagens arbete gick som vanligt. Chill...Igår åkte vi ut och fiskade, badade, solade och fikade. Typ likadant idag.
Otroligt att man får betalt för nått dylikt?

Ikväl blir det en tidig kväll. Tänkte lägga mig på soffan och kika på nån ny bra film...
Och Nadja...Du ska veta att jag är så otroligt lättad! Tänk vad konstigt det är, man kan aldrig riktigt veta vad som komma skall. Man är så otroligt ovetande om framtiden.

-------------

Nu är det städat och fint igen! Kvällen består framöver av: Mig själv, tre "french hot dogs", popcorn, varm choklad, en filt, tiotalet värmeljus samt filmen "Disturbia".


Godnatt och välkommen hem Lisa!!

Dagens äventyr...

Är hemma i Ovanåker och hälsar på folk. Vaknade ganska nyligen. Min kära syster kom med frukost på sängen.
Det var ju ganska trevligt! Ska snart lotsa ner ett gäng till min lägenhet där diverse festligheter tydligen skulle utspela sig. Klart ungdomarna ska få roa sig om de vill. Eftersom min syster ska ha min lägenhet  till förfogande vet jag inte riktigt vart jag försvinner. Det blir eventuellt lite festande ikväll. Kankse gör en tripp ut till Emelie i Kilafors. Det är ju Yran samt festivalen så man kanske lär unna sig lite party?

Nu bär det iaf av till Bollnäs igen..Efter det drar jag nog till fotbollsplanen och lattjar lite!

Hejs!

Världens slappaste dag?

Nyss hemkommen från jobbet. Det var nog den slappaste arbetsdagen jag varit med om på länge. Började med att komma till jobbet och sova nån timme. Sen var det fulväder så vi var bara inne. Låg i sängen och kikade på TV mest. Och det får man pengar för? Skönt...Fick lite sällskap senare på kvällen/natten vilket var uppskattat. Lite långsamt blir det ändå. 

Som sagt har jag nyss kommit hem, ska ta tag i städningen snart, efter jag sovit nån timme. Sen bär det av att kika in ny säng, bokhylla samt lite annat don till lägenheten. Sen blir det förmodligen lite tennis och fotboll.

Godnatt på ett tag!

-------------

Satan så skönt det är att sova!

Strul.

Vilken höjdardag. Ungefär.
Sov otroligt dåligt, kom nästan en timme för sent till jobbet. Var i sovtillstånd när jag kom fram. När jag skulle gå ur bilen lämnade jag allt i bilen. Dvs. Plånbok (med allt vad det innebär) och alla nycklar i bilen. Jag kliver ut ur bilen och låser. Har en gammal bil så den går att låsa ändå. Allt gör jag i en mindre grad av medvetande. Kommer in till jobbet med morgonfrilla, utan nycklar och ett humör som sett bättre dagar.
Såklart tyckte mina arbetskamrater att det var otroligt roligt. Det bjuder jag på.


Dagen gick och eftersom jag inte hade plånboken med VISA-kortet kunde jag inte handla mat vilket resulterar i ännu sämre humör. På eftermiddagen tar jag leasing-bilen och åker till mor och far i Edsbyn efter reservnycklarna till bilen. När klockan blir fyra får jag äntligen upp bilen. Efter det har allt gått ganska bra. Fick lite besök av Pontus nu såhär på kvällskvisten.


Jag borde dock ha storstädat idag samt bokat tid i tvättstugan. Var helt enkelt för trött för att ägna mig åt det ikväll.
Sitter nu istället med några mackor och kikar ointensivt på TVn. Imorgon är det jobba som gäller. Har jour så jag går av 9 på onsdagsmorgonen. Efter det, äventyr någon?


Nu måste jag släpa mig i säng... Godnatt folk!





Ledighet.

Återigen längesen jag skrev något här. Här kommer iaf en uppdatering och ska försöka förbättra mig!

Sitter just nu ute på balkongen med en filt och myser med en kopp varm choklad samt lite naturgodis och underhåller mig med att surra runt på internet. Solen har typ just gått ner. Har kommit hem efter en minst sagt spännande tennismatch med Pontus. Riktigt skönt var det. Börjar få små blåsor på händerna efter racketet. Men det är smällar man får ta. Imorgon börjar jag jobba igen efter att ha varit ledig i en vecka. En mycket uppskattad och skön ledighet har det varit. Jag har jobbat så otroligt mycket nu att jag knackade på dörren till utbrändhet. Eventuellt?

Jag har spenderat min lediga vecka uppe i Skellefteå med min fantastiskt mysiga tremänning Nadja. Jag och Sippan kom fram på tisdagen, hade knappt sovit något alls på bussen så man var rätt mör. Hur som helst och efter många om och men fick Nadja med oss på paintball. Det var riktigt roligt. Vi stod och pratade om att man borde ha susp på sig så man slipper träffar på oönskade ställen. Första skottet jag fick på mig träffade på ljumsken. Det var ju lite småroligt. Kvällen avslutades med bastu och öl. En mycket trevlig första kväll må jag då säga.

Under min vistelse där uppe har jag sovit så otroligt mycket, och bra! Hade nog en hel del sömn att ta igen. När vi var och hälsade på härliga Magda ute i Raggvaldsträsk började jag under mycket mystiska omständigheter blöda näsblod. Det var inte någon liten skvätt utan det var en hel syndaflod. Jag fick ytterligare något sånt anfall. Knepigt, men också lite roligt:P Vad det beror på kan man ju spekulera i. Antingen för att jag äntligen kunde slappna av och slippa tänka på massa saker, eller för att jag var förkyld eller för att min nässpray var magiskt stark. Eller som Nadja berättade: "Kineserna påstår att om man blör näsblod betyder det att man är kåt." Så vad som orsakade syndafloden kan man ju spekulera i. Eftersom jag började blö när vi hälsade på Nadjas mormor hoppas jag verkligen att kineserna har fel.

Under veckan hann vi också med att bli stoppade av polisen för bilen inte var besiktigad. Så vi blev tvugna att snällt köra hem den. Två förfester hann vi med att kika in. När vi åkte ut till Byske på fest lånade jag och Nadja hennes pappas Harley Davidsson och körde med. Det var otroligt skönt att köra den! På hemresan sög den bensin så vi trodde vi skulle få bensinstopp mitt på E4:an, när vi senare kom till en mack brände jag mig på avgasröret och fick mycket upphetsande brännmärken på handen. Men vad gör man inte för lite äventyr såhär i sommartider?

Åkte hem på fredagen och vi låg och drog oss till typ halv fyra på eftermiddagen, min buss gick fyra. Så några större utflykter och äventyr blev det inte den dagen. Men att få vila ut ordentligt är ju inte heller helt fel!
Jag får allt ta och tacka Nadja för några riktigt mysiga dagar!  Lite pinsamt är det ju att jag hade med mig kameran men inte dokumenterade någonting. Men det gick ju bra ändå och det känns skönt att jag har fått ut något av ledigheten. Tack!


Är som sagt hemma nu och inandas Bollnäsluft igen. Gårdagen spenderades med mina vänner Sebastian, Erik och Pontus. Vi åkte iväg och lirade lite Tennis för att sen fara hem till Seb och grilla och mysa hela kvällen. Trevligt, trevligt!

Nu blir det iaf en film i soffan innan det blir dags att lägga sig. Godnatt allihopa!