Avlopp...

Jag och Nadja rensade avloppet idag. Det var...otrevligt.
Jag ogillar (rent hatar) odören som lägger sig över rummet. Inte så väldigt mysigt må jag säga.

Vi tog handfatet i badrummet samt i duschen. Duschen var en resa i sig. Jag stack ner handen, självklart försedd med handskar av pansar (minst), samt flaskor av diverse renande medel. Som sagt, ner med handen och greppade tag i något ohyggligt. Jag trodde såklart det bara va vårat äckel där nere, men nej så fel man kan ha. I min hand har jag sen en näve Blått (?!) hår! Vem med blått hår med omänskligt håravfall har duschat i våran dusch?

Jag antar det är en gåta som förblir olöst. Kommer gråta mig till sömns inatt av den synen...



En dag ute i solen...

Idag har det varit en skön, avslappnande dag. Jag är ledig från jobbet och solen passade på att titta fram. Även om det inte har varit jättevarmt så är det alltid trvligt med sol. Vi vaknade här hemma och gjorde oss iordning för att gå till Bonnstan där det var marknad. Marknaden var väl inte så mycket att hänga i granen, men det var ändå trevligt. Vi fikade och umgicks med släktingar i en kammare där.

Maja slöt upp efter ett tag med sin systerdotter Ebba. Som är toksöt. I början var Ebba lite blyg men jag lyckades snabbt charma henne. Talangfull som jag är i området;) Efter ett tag i Bonnstan gick vi till stan och strosade ett tag innan det var dags att bryta upp för stunden. Ikväll blir det någon form av Schlagerkväll här. Ska se finalen på projektorn och ta det allmänt chill.

Är för övrigt grymt sugen att tatuera mig igen och har några krokar ute på förslag. Fick en tatuering av nadja i Julklapp som jag inte hämtat ut ännu. Så inom en snar framtid hoppas jag det sker.




När Nadja provade kläder på BikBok så blev Ebba allt bra nyfiken. Som den Ninja hon verkade vara så smygkikade hon in i båsen.


Ha det!

I am a man of constant sorrow.

Har du Spotify? Leta fram Alison Krauss - I am a man of constant sorrow. Örongodis!:)
Eller varför inte försöka på Youtube?

O' brother where art thou?

Igår fanns ett uppdrag på schemat. Inte vilket uppdrag som helst. Svärfar kom förbi sådärpå kvällskvisten med uppkavlade ärmar och med spännremmarna i högsta hugg. Det var uppdrag "ta upp motorcykel från källaren" som stod i startgroparna.

Efter lite pysslande fick vi dock upp hojen, och jag tog en efterlängtad tur. Helt fantastist kul!

Efter att jag varit ute och kört lite så ble det lugna puckar på Vretis. Jag och Nadjala oss tillrätta och såg O' Brother where art thou? Ja, ni har säkert sett denna klockrena "motion picture". Var dock äldigt längesen jag såg den så jag tyckte det var på sin plats att se den nu. Och den var lika bra som jag mindes.
Ni som inte har sett den an jag meddela att den handlar om tre män som är fångar. Alltså, de sitter i fängelse och straffjobbar. Filmen börjar med att de rymmer från stället och medan de är jagade av polisen så stöter de på en hel del hinder på sin resa.

Jag ska också passa på att tipsa om filmen "Felon". Hade inte sett den förrän igår kväll och blev väldigt positivt överraskad.
Jag hade egentligen ingen som helst uppfattning när jag väl satte på rullen. Men oj, så bra den var! Den handlar om en vanlig snubbe med hus, kvinna, barn. You name it.
En natt får dem inbrott och mannen råkar ha ihjäl rånaren. Han hamnar i fängelse. Där börjar filmen och man får nu följa hans liv i fängelset med mord, mordförsök, mishandel, slagsmål inkluderat.
Även en film jag rekommenderar starkt!

http://wilstar.com/obrother/obrother.jpg                http://mazedlx.net/wp-content/uploads/2008/08/felon_poster.jpg


Nu ska jag ta mig något att äta. Jobbar 14-21.30 idag. Så det gäller att komma igång:)
Tjing!

Trött...

Är så fruktansvärt trött! Måste vila...Var en lugn skön dag på jobbet, det behövde jag.

Ikväll är det då matchernas match. För den här veckan. Arsenal - Manchester United på 6:an. Jävlar så fint!
Det blir ryggläge ikväll kan jag lova!

Annars då? Ja, det händer inte så mycket för tillfället. Jobbar, tränar i den mån jag kan.
Min sambo är på "jobbprov" idag. Hon och två andra konkurrerar om platsen. Säljer hon bäst, så får
hon jobbet. Nu är det upp till bevis!;) Håller stenhårt tummarna.

Skall nog beställa besiktning till Motorcykeln tills på torsdag. Men det ser ut att bli kasst väder så jag vet inte.
Har pysslat på med den där den står i vår källare. Vågar dock inte gå ner och starta för då dör väl grannarna ovanför (90+ både två, stackarna). Är grymt sugen att fara ut och köra. Var som sagt ut med svärfars HD häromdagen och det är ju rent magiskt.




El clasico!

Real Madrid - Barcelona. 2-6. Hallelujah!

Helt okej dag idag. Spikade först NHL-matcherna inatt, samt 100% på de spel jag lagt idag.
Många sköna slantar!:)

Har nästan just kommit hem från jobbet. Var ute och körde Harley Davidsson när de ringde från jobbet
och blixtinkallade mig. Jag tackar inte nej till det inte! Man får vara glad att man har ett jobb nu.

Kanske lite chips och film får avsluta denna dag?
Måste naturligtvis forska lite i Vancouver - Chicago som går inatt;)

Godnatt!

Valborgs.

Goddag!
Lite klent med uppdateringar har det blivit nu i dagarna. Kan skylla på att jag har haft fullt upp faktikst.
Det har varit Valborgs, det har varit servning av motorcykel och bil m.m.

På Valborgs blev det grillning här hemma. Köpte oss en fin liten grill, lite goa grönsaker samt ett Grillspjut.
Aldrig ätit Grillspjut förut, men det var grymt gott! På kvällen spelade vi in en valborgsversion av "Fattig bonddräng". Resultatet blev....spännande. Vi gick senare iväg för att kika på en majbrasa. Sen blev det inte så mycket mer.En väldigt lugn Valborgs med andra ord. Vi kikade på en film med. "Lars and the Real girl". Den var faktist väldigt bra! Den handlade om en kille som fick vanföreställningar. Han köpte sig en "Sex doll" på internet. En sån där jätteverklig i naturlig storlek, anatomiskt korrekt m.m.:P Han trodde att dockan var en levande människa, och det blev ganska roligt, som ni kanske förstår:P

Som sagt, en ganska bra Valborgs.
Igår var det så otroligt, magiskt varmt ute. Jag, Nadja och Maja gick och köpte oss en varsin glass och satte oss att sola. Jag och Nadja gick sen till Bonnstann och umgicks med lite släkt. När vi sen kom hem blev det pyssel. Jag servade motorcykeln. Bytte olja, filter, laddade batteri m.m. Dessutom var det ju dags att köra på vinterdäcken på bilen. Så det blev en hel eftermiddag med foronspyssel och don.

Efter den eftermiddagen var jag och Nadja så trötta att vi la oss att se "Twillight". Dock var det något strul med skivan. Så slutet kom inte med. Så vi är lite sugna att se slutet nån gång:P

Annars har det varit bra dagar som inbringat en del kosing. NHL-slutspelet och Premier league är vad jag prioriterar att betta på.

Det går en hel del bra matcer ikväll. Så jag tänkte jag länkar upp några här för er som vill kika via stream. Jag tänkte sitta mig att sola på balkongen och kolla Portsmouth - Arsenal.

Premier League:
Middlesbrough - Manchester United
Chelsea - Fulham
Portsmouth - Arsenal
Manchester city - Blackburn
Tottenham - West Bromwich
Stoke - West Ham
Wigan - Bolton

Italienska Ligan:
Inter - Lazio

Spanska Ligan:
Real Madrid - Barcelona
Villareal - Sevilla
Numancia - Malaga



Slänger ev. upp odds här senare om jag hinner.
Ciao så länge!