Dagen.

Lite småmysig dag idag. Vaknade av att Pek ringde och inbjöd till lunch på Picasso. Sagt och gjort. Det blev en kebabtallrik tillsammans med Pek och Pontus. Gott och trevligt.
Sen bar det av till stugan där familjen väntade. Det blev mat och dykning med fader. Inte så ofta vi kan ta oss tid att dyka längre. Tråkigt. Det var mycket kul att begrunda sjöbotten ett tag. Hittade en ölflaska som lär vara från tiden före jesu födelse? Minst...

Kvällen har inte alls varit innehållsrik. Legat i soffan och tagit igen mig. Var ut en liten sväng med bilen. Köpte en milkshake på MAX sen hem igen. Har legat och småkikat  på Forrest Gump och ätit en morot samt sugit på en Cola.
Det blir sängen snart då jag ska upp och jobba imorgon. Party...

-------------

Lite bilder från en mysig liten förfest här med busgrabbarna:
 

Magiskt.

Som sagt...Magiskt.

Per vitam ad astra.

Snart slut...

..på sommaren? Skolorna börjar igen och allt återgår till det normala (?).
Känns lite konstigt att inte behöva  gå tillbaka till skolan och plugga. Hur som helst är det väldigt skönt.
Helt magiskt. Har också fått förlängt jobb. Jobbar hela september ut, sen bär det förmodligen av på tågluff.

Ja, det är mycket glädjeämnen just nu. Jag går runt och tänker en massa och ler mest hela dagarna. Jag tror nog att jag ler även när jag sover. Jag är en glad ung man...

Förra gången jag skrev här lovade jag att slänga upp lite bilder från diverse äventyr, vilket jag nu tänker göra.
Jag måste ju även passa på att tacka Nadja att hon ville komma ner och göra mig sällskap. Magiskt! Synd att en vecka går så fort.




 

Natt...

Det är mörkt ute. Har nästan precis kommit hem från Söderhamn. Skjutsade Nadja till bussen som skulle ta henne hemåt. Väldigt tråkigt måste jag då säga. Har haft en sjukt rolig vecka! Kommer förmodligen upp lite bilder framöver. Dock inte ikväll. Ska snart upp och jobba efter en veckas ledighet. Mindre roligt. Någonting som är roligt är att köra bil på natten kompad av musik i bakgrunden. Väldigt avslappnande och mysigt.

Ska nu slänga mig i säng...Hoppas John Blund gör ett bra jobb...
Godnatt!


Lite sommarbilder.

Sommaren verkar äntligen ha kommit. Hoppas jag. Har varit några dagar med väldigt trevlig sol. Då jag inte jobbat har det varit umgänge ute i stugan Flugen och massa annat tok. Gårdagen börjades med en sväng till stranden där jag och busgrabbarna låg och jäste och hade det bra. På eftermiddagen/kvällen blev det middag och vin med Sara och Emelie på balkongen. Det var trevligt!

Idag blev det en sväng till stranden igen med Sanne, Hannes, Lisa och Ylva. Var väl en del moln men det var ju rusktigt varmt och skönt ändå!
På kvällen var det tänkt att jag skulle spela match. Dock har jag slagit upp min skada i foten lite igen så jag kände direkt på uppvärmningen att det inte skulle gå. Så jag fick se matchen från sidan. Tråkigt som fan. Är less på skador och sånt tjaffs nu!

Efter matchen kom Jonas, Adam och Johan på besök en sväng. Grattis till körkortet Adam!
Vi plöjde igenom en film (Vacancy) som var ganska bra enligt min mening. Adam och Jonas drog sen vidare och jag och Johan gick ner på Tranan en sväng och hälsade på lite folk och kollade om det var någon fart i Bollnäs ikväll. Ganska mycket folk men ack så långsamt...



Lite Sommarbilder...


Bilder.

Kikade igenom datorn nyss och hittade en massa gamla bilder. Riktigt roligt att sitta och kika vilka äventyr man underhållt sig med för längesen. HIttade bilder på mig tillsammans med människor jag inte träffar lika ofta längre. Det var både roligt och tråkigt att titta på de bilderna. Det är lite det som är tjusningen med bilder. Att kunna beröra på olika sätt. Hittade t.ex. ett kort från när jag spelade fotboll i Edsbyn. Det var en lagbild med juniorerna. Tänk vad rolig den tiden var. Härja runt med några av sina bästa vänner på fotbollsplanen. Ja, det var sannerligen en mysig tid. Jag hoppas att de bilder jag bär inom mig kommer bli minst lika bra som de jag redan knäppt med kameran.

---------

Är idag mycket trött i kroppen. Ska ändå dra mig upp till Sävstaås och löpa och gyma lite innan Div.5-laget ska spela match. Vi hade match igår, kände mig piggare än på länge vilket var riktigt roligt.

Nu frukost...

---------

Så otroligt varmt och skönt idag. Var upp på Sävstaås och tränade lite tidigare idag. Sen satt jag och Pek i sommarvärmen och kollade när andralaget hade match. Snart bär det av ut till Sebs stuga där det blir grillning, bad och diverse annat bus.
På förmiddagen satt jag på balkongen och jäste i solen. Då kom en äldre granne och gick förbi. Vi började prata om allt möjligt och det var riktigt trevligt. Mysigt med snälla grannar!

Örongodis: Darkane - Godforsaken Universe
Ögongodis: Scrubs - Säsong 1