25/9

Nyss hemkommen från träning. Har gidit genom dagen. Kära Pek ringde och väckte mig, sen bar det av runt i Bollnäs för inhandlande av födelsedagspresent. Mycket trevligt och inspirerande. Det är trots allt dunderkalas imorgon. Sebben fyller ju inte mindre än 20 långa år. Ser fram emot kvällen!

Har annars varit mycket trött. Igår kväll kom jag hem från en Ålandskryssning där jag varit med jobbet. Det var både roligt och mindre roligt. Blev en hel del jobb mot slutet av kvällen då vissa fått i sig för mycket av det goda. Men jobbar man så gör man. överlag var det ett mycket trevligt och omväxlande arbetspass. Dunkar in lite bilder nedan.
Är förmodligen ledig hela oktober. Då ska det passas på att busas mycket!

Fick dessutom mycket uppiggande post idag. Mycket uppskattat och mysigt! Hallelujah!

----------------------------------




På väg...

Sitter nu på bussen på väg upp till Skellefteå för diverse bus och äventyr. Skönt med bredband på bussen så man kan underhålla sig lite. Uppdatera bloggen lite eventuellt. Var ju inte alls igår man gjorde det.
Det var på  sekunden att jag hann med bussen. Hade 100 sysslor att ta hand om innen bussen skulle gå 12.15.
Självklart somnar jag en sväng på soffan. Panik? Jag fick försöka sätta fartrekord Bollnäs - Söderhamn för att hinna med. Hur som helst hann jag med och jag ka nog inte vara gladare för det?

Denna vecka tillbringas alltså uppe i Skellefteå med Nadja. På fredag bär det av hemåt för att spela näst sista matchen för säsongen, sen på söndag åker jag på Ålandskryssning med jobbet. Det lär ju bli en magiskt historisk händelse utan att överdriva.

Måste även ta och passa på att tacka grabbarna bus för i lördags. Riktigt trevligt med mys uppe i stugan!
Nu ska det ses film samt försöka sova lite.

Goddag!